Segítjük az egymásra találást

2022.04.27. 11:29

Megnyílt a Vas Népe állásbörze Szombathelyen - fotók, videó

Az Agora – Művelődési és Sportház ad otthont április 27.-én, szerdán a VIII. Vas Népe-állásbörzének. Kiállítóink több száz álláshellyel várják az érdeklődőket 10 és 17 óra között.

vaol.hu

Forrás: Unger Tamás

Célunk az, hogy segítsük a cégeket a megfelelő munkaerő megtalálásában, és lehetővé tegyük a munkavállalóknak, hogy megismerjék a megye meghatározó vállalkozásainak álláskínálatát. Barátságos légkörben, kapcsolatépítő jelleggel találkozhatnak majd a kiállítók képviselői és a látogatók.

Tapasztalat, életkor és képzettség szerint is találhat majd mindenki lehetőséget a karriernapunkon. A kiállítóhelyeken, több mint húsz standnál összesen több száz kiadó álláshellyel várják leendő munkatársaikat a cégek. A megyei és megyén kívüli foglalkoztatók, termelő multinacionális cégek, a kereskedelem, az egészségügy és a turizmus képviselői, szolgáltatók és állami intézmények is jelen lesznek – pozícióik a legszélesebb körnek szólnak.

 

Álláskeresőket és munkahelyváltoztatást tervező tapasztalt szakembereket egyaránt várnak a standokhoz, ahogy az idén nyáron végzettséget szerzők számára is kézenfekvő megoldás, hogy a munkakeresést az állásbörzén kezdjék vagy folytassák. 

A Vas Népe azonkívül, hogy kiállítóként képviselteti magát, arra vállalkozik, hogy összehozza a valós piaci igényeknek megfelelő keresletet a kínálattal.

Akik biztosan eljönnek a rendezvényre:

Schaeffler Savaria Kft.

PNH Kft.

TDK Hungary Components Kft.

Ivy Technology Kft.

SCHOTT Hungary Kft.

Aptiv Services Hungary Kft.

ISi Automotive Hungary Kft.

Trummer Személyzeti Szolgáltató Kft.

FALCO Zrt.

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

Nestlé Hungária Kft.

Paccor Hungary Kft.

Swiss Post Solutions GmbH

Galambos Logistic Kft.

ADA Hungária Kft.

MyBridge Kft. – Future FM

Sárvári Gyógyfürdő Kft.

Greenfield Hotel Golf & Spa, Bük

Plazmaszolgálat Kft.

Smile Nyelviskola

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

ORFK RF ÜF Szombathelyi Hívásfogadó Központ

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Magyar Honvédség

Vas Megyei Kormányhivatal

Mediaworks Hungary Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!