Baleset

2022.04.14. 14:12

Rosszul lett a sofőr, álló autónak hajtott Szombathelyen - fotók

Horváth Istvánné

Forrás: Horváth Istvánné

Csütörtökön kora délután egy Peugeot személyautó haladt Szombathelyen a Hunyadi utcában a belváros irányába, amikor a piacnál a sofőr elmondása szerint rosszul lett, majd egy a jelzőlámpánál álló Chevrolet személyautó hátuljának ütközött. 

Forrás: Horváth Istvánné

A mentők az Peugeot-t vezető nőt a helyszínen megvizsgálták, majd további vizsgálatokra kórházba akarták szállítani, de a hölgy nem hagyta ezt és saját felelősségére a helyszínen maradt. Az Peugeot működőképes maradt, de a rosszulléte miatt nem engedélyezték a sofőrnek, hogy azzal menjen tovább, így a járművet autómentő szállította el a helyszínről.

Forrás: Horváth Istvánné

A mentés és a helyszínelés idejére az egyik forgalmi sávot le kellett zárni, de ismét több autós volt, aki az egyértelmű terelés és forgalomirányítás ellenére a záróvonalat átlépve a szembejövő sávban kerülte ki a baleset helyszínét, majd volt olyan is, aki ekkor szembetalálkozott az ott szabályosan érkező autókkal. A rendőrök figyelmeztették a szabálytalan járművezetőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!