Összetűzés

2022.05.06. 17:30

Apukák verekedtek össze a játszótéren a vasi faluban

Verekedés, majd rendőrségi ügy lett a rendetlenül hagyott játszótérről készült fotó posztolásából.

Vas Népe

Forrás: Horváth Balázs

Neve elhallgatását kérő olvasónk egy ártatlannak indult, de gyorsan drámai fordulatot vett történetet mesélt. A falu játszóterének homokozójába a játékokat az önkormányzat adja, de az a kérés, hogy játék után mindenki pakoljon el maga után. A héten egy alkalommal azonban olvasónk szerint igen nagy rendetlenség maradt a játszótéren, és miután ez már nem először fordult elő, szerdán este a közösségi oldalán tette közzé a rendetlenséget ábrázoló fotót, mintegy okulásképpen, hogy legközelebb hasonló eset már ne legyen. A fotón sem gyerek, sem konkrét személyre történő utalás nem volt.

Forrás: Horváth Balázs

A történet végződhetett volna itt is, azonban csütörtökön délután egy feldühödött apuka – akivel korábban is csak köszönőviszonyban voltak, de haragban nem – azzal támadt az éppen a játszótéren tartózkodó, posztot megosztó olvasónk férjére, hogy hogyan merte a lányát nyilvánosan minősíteni. Az igazsághoz ugyanis az is hozzátartozik, hogy az olvasónk által megosztott fotó a rendetlenség mellett egy feliratot is tartalmazott, amelyben szó volt neveletlenségről és csúnya beszédről is.

Hiába sietett azonban a feleség férje segítségére és mondta el, hogy a fotót ő készítette és osztotta meg, már késő volt, a vitából verekedés lett. Olvasónk végül rendőrt hívott, és feljelentést is tett a bántalmazás miatt. Az agresszívvá vált férfi állítólag meg is fenyegette olvasónkat és családját, hogy többet nem szeretné őket a játszótéren látni. Itt tart most az ügy, de mivel a rendőrség még nem hallgatta meg a haragosokat, várhatóan lesz folytatás. Szerkesztőségünknek nem tiszte állást foglalni az ügyben, el is tekintünk ettől, azt azonban  kijelenthetjük, hogy valós vagy vélt sérelmekre a fizikai agresszió semmiképpen sem lehet megoldás.

Forrás: Horváth Balázs
Forrás: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!