Totálkáros lett az autó

2022.05.06. 07:17

Óriási balesetet úszott meg egy autós az M86-oson - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Csütörtök éjjel egy Fiat Brava személyautó haladt az M86-os úton Csorna felől Szombathely irányába, amikor a jármű eddig tisztázatlan körülmények között a padkára hajtott. A sofőr hirtelen kormánymozdulattal akart visszatérni az útra, de eközben elvesztette uralmát a jármű felett, majd a Fiat az út melletti mely árokba csapódott egy olyan részén, ahol nincs szalagkorlát. Az autót vezető férfi megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították.

A jármű rettenetesen rossz műszaki állapotban volt, a teljesen elrohadt, rozsdás küszöbök purhabbal voltak kifújva, emiatt az autó teljesen összegyűrődött az ütközéskor. Az autó vezetőjének hatalmas szerencséje volt, hogy a totálkárosra tört autóból élve ki tudott szállni.

A műszaki mentésben a sárvári tűzoltók is részt vettek, a mentés és a rendőrségi helyszínelés idején egy sávot időszakosan le kellett zárni, a forgalmat rendőrök irányították.

Ezen a szakaszon sok a hasonló baleset, az autó csúszásnyomától néhány méterre egy nem túl régi baleset nyomai is láthatóak, ahol szintén az árokba csapódott egy jármű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!