Megyénket képviseli

2022.05.17. 07:00

Út a Tündérszépek döntőjébe: nagyon megváltozott Kozma Dóra élete - A Vas megyei győztessel beszélgettünk - fotók

Kozma Dóra képviseli majd Vas megyét a szépségverseny országos döntőjében. A szombathelyi lány azt mondta lapunknak, már eddig sokat köszönhet a Tündérszépek szépségversenyek, hiszen a saját célját elérte: ismét visszanyerte az önbizalmát.

Horváth László

Kozma Dóra

Forrás: Benkő péter

Nagyon megváltozott a 23 éves Kozma Dóra élete, amióta kiderült, hogy ő képviselheti Vas megyét a Tündérszépek 2022 szépségverseny országos döntőjében.

- Az egyik nap még éltem az átlagos huszonéves lányok életét, dolgoztam, a barátaimmal voltam – kezdte a beszélgetést a szombathelyi lány. – Aztán megláttam a nevem az újságban: én lettem a megyei győztes. Alig akartam elhinni! Aztán most nyilatkozom a Vas Népének, és a napokban kerestek meg a Borstól. Nekik is interjút adtam. Fantasztikus és álomszerű érzés ez!

 

Kozma Dóra a jelentkezéskori bemutatkozásában azt írta, a versenyre a barétai hatáséra jelentkezett. Elsősorban magánk szeretné bebizonyítani, hogy képes legyőzni a félelmeit és a gátlásait. Az élet azt mondják, akkor kezdődik igazán, ha képesek vagyunk kilépni a komfortzónánkból.

- A saját célomat elértem, ismét van önbizalmam – folytatja az egyik szombathelyi étteremben dolgozó lány. – Eleinte féltem megmutatni magam, illetve attól is, hogy milyen kritikákat kapok. A Tündérszépeknek köszönhetően ez elmúlt. Érzem, egyre magabiztosabb vagyok. Igaz, a jó formám és az alakom megtartásáért sokat is kell tenni. Odafigyelek az étkezésre, rendszeresen járok edzésre.

Kozma Dóra azt mondja, szerencsére a munkahelyén megértők a kollégák és a vezetőség is. Rugalmasan tud dolgozni, így nem okoz gondot, hogy a nyáron részt vessen a közös felkésztőtáborban.

- Várom mér, hogy személyesen is találkozhassam a többi versenyzővel – néz előre. – Ahogy figyeltem, erős a mezőny. Arra is számítok, hogy lesz majd köztünk egyfajta rivalizálás. Amennyire lehet, erre is készülök: igyekszem majd határozott lenni. Szerencsémre a mostani párom mindenben támogat. Nélküle biztosan nem mertem volna beadni a nevezésem.

Dóra a jövőben is szívesen lenne modell. No, nem a kifutón, hanem fotózásokon részt venni. Erre minden esélyes is megvan hiszen a kamera előtt már egyre inkább magabiztosabban mozog.

 Tart a közönségszavazás

Javában tart a Tündérszépek 2022-es évadának utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte csaknem 800 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Ennek során május 26-ig minden nap egy-egy lányt kiemelten bemutatunk a Vas Népében és a vaol.hu címlapján. Érdemes továbbra figyelni lapunkat, hiszen a vasi versenyző, Kozma Dóra, a következő napokban lesz látható lapunkban.

Fontos, az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2022 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki szeptember 8-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!