Ingatlanajánló

2022.06.19. 11:30

A hét ingatlana: eladó egy exkluzív, újragondolt nagypolgári lakás a szombathelyi Fő téren - fotók

Avagy így fest egy szombathelyi, eladó, ízléses szépség! A tulajdonosok nem túloznak, amikor az exkluzív jelzőt használják a 101 nm-es, 56,9 millióért kínált ingatlan kapcsán. Képek bizonyítják, hogy sem ők, sem mi nem túloztunk!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Fő téri exkluzív, stílusos, 101 nm-es, nagypolgári lakás újragondolva! Egy ilyen tágas terekkel rendelkező ingatlanban élni még mindig kiváltáságnak, presztízsnek számít! Egy igazi kuriózum, ritka gyöngyszem a lakáspiacon! Szombathely Fő terén, csendes környezetben, belső udvarra néző elhelyezkedéssel kínálunk egy szépen felújított, tágas, ELSŐ emeleti, nappali + 3 szobás, ERKÉLYES polgári lakást! 

Forrás: Ingatlanbazár

A patinás lakás kialakítása 2016-ban, kiváló ízléssel, a nagypolgári életérzés megtartása mellett a mai modern igények figyelembevételével igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg. Az ingatlant a minőségi anyagok, élhető, tágas terek jellemzik, belmagassága 3,8 m! A tehermentes lakás a tulajdoni lap szerint 94 nm, de a valóságban 101 nm + 6 nm erkély. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!