A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást

2018.09.10. 07:20

Halálos baleset történt Kisunyomnál – újra járható a 86-os (Frissítve!)

Hétfő reggel két személyautó ütközött össze a 86-os főúton, nem messze a sorokpolányi elágazótól.

Simon István, Police.hu

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Két ember beszorult a járművekbe, őket a tűzoltók vágták ki. Egy ember olyan súlyosan sérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, további hárman megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, jelenleg folyik a mentés, a 86-os utat teljes szélességében le kellett zárni, a forgalmat elterelik.

Fotó: Simon István

Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk.

Frissítés:

9.00

Információink szerint egy BMW vezetője okozta azt a halálos balesetet, ami hétfő reggel történt a 86-os úton, nem messze a sorokpolányi elágazótól. A Körmend felé tartó BMW a kanyargós úton előzött, amikor szemből egy Suzuki érkezett, ezzel ütközött félfrontálisan. A Suzuki vezetője – egy nő -, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A BMW egyik utasa beszorult a járműbe, őt a tűzoltók vágták ki az autóból. Összesen négyen sérültek meg, egy embert mentőhelikopter szállított a szombathelyi kórházba. A mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik.

10.00

A sajtót továbbra sem engedik a helyszín közelébe, az újságírók több mint 3 órája várakoznak, hogy a közelbe mehessenek, és megerősítsék a szemtanúktól kapott információikat. A balesetet okozó BMW-t már elszállították a helyszínről, így a körülményekről sokkal nehezebben tudunk hiteles tájékoztatást adni. A feltűnően nagy titkolózás okát egyelőre nem tudjuk, bár több feltételezés és rémhír is terjed már a közösségi oldalakon.

10.30

Az ütközés következtében az egyik személyautó vezetője, egy 22 éves szombathelyi nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy életveszélyes, míg további három, könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 10 óra 25 perckor feloldották – írja közleményében a police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!