ütközés

2018.06.10. 14:01

Ketten meghaltak Sárvár közelében egy balesetben

A főút Sárvár és Gérce közötti szakaszán egy autóbusz és két gépkocsi karambolozott.

Simon István

Vasárnap kora délután egy osztrák Opel Meriva, egy magyar Dacia Duster és egy autóbusz ütközött össze a 84-es úton Sárvár és Gérce között. A baleset egy kanyar után történt egyelőre tisztázatlan körülmények között.

Fotók: Simon István

 

Úgy tudjuk, hogy a magyar Dacia Dusterben utazó két ember olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben többen megsérültek, őket a mentők vizsgálják jelenleg.

A baleset miatt a 84-es utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik.Amint újabb információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.

Frissítés:

Szemtanúk elmondása szerint hirtelen áttért a szembejövő sávba egy magyar Dacia Duster vasárnap kora délután a 84-es főúton Gérce és Sárvár között, majd frontálisan ütközött egy busszal.

Az autó ezután visszacsapódott a saját sávjába, ahol a mögötte érkező osztrák Opel Mervivával is összeért. A Dacia két utasa a helyszínen életét vesztette, a buszon ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a helyszínen ellátták.

Jelenleg az árokban lévő busz műszaki mentése folyik, hogy az utasok csomagjait ki tudják venni a csomagtérből, ezután kezdődhet a személyautók mentése. Az úton nagy mennyiségű törmelék szóródott szét, ennek az eltakarítása is több időt vesz igénybe.

A Dacia Tolna megyéből érkezett, és sok pirospaprika volt az autóban, ez szóródott szét az ütközéskor és terítette be a teljes autót.

A 84-es út teljesen le van zárva a helyszínelés és a mentés végéig, a forgalmat elterelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!