Ugrásra készen

2018.12.05. 07:00

Meglepetés: új trambulint kaptak a bejcgyertyánosi ovisok

Nyáron egy hatalmas viharban a nyőgéri óvodában tönkrement a trambulin, pedig a gyerekek nagyon szerették az ugrándozást. Egy felajánlásnak köszönhetően tavasszal már újra élvezhetik az eszközt.

Lakosi Gabriella

Fotó: Unger Tamás

Szijártó László megyei képviselő és Kovács Jenő vállalkozó ajánlotta fel, hogy pótolják a tönkrement trambulint. A politikus elmondta: sok gyereknek szerez majd örömet az új ugráló. Kovács Jenő hozzátette: sokszoros apaként neki mindig is a szívügye volt a gyerekek helyzete, amikor hallott a történtekről, egyből tudta, hogy segíteni szeretne.

 

A gyerekek most a bejcgyertyánosi óvodában kapták meg a csomagot – az elhangzottak szerint – a Mikulás jóvoltából. A nyőgéri óvodát ugyanis most felújítják. Ha lkészül, a környékbeli gyermekek – Sótony, Nyőgér és Bejcgyertyános legfiatalabbjai – ott használhatják majd az eszközt. Remélik ugyanis, hogy a munkákkal tavaszig végeznek, és akkor a megújult környezetben birtokba vehetik majd a kicsik az új trambulint, ott szeretnék először felállítani. A négyéves Németh Patrícia azt mondta, ő az előző trambulint is nagyon sokat használta, szomorú volt, hogy tönkrement. Most nagyon lelkes, hatalmas mosollyal mesélte: várja már a jó időt, hogy az újat is kipróbálhassa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!