ütköztek

2019.08.06. 19:51

Tettlegességig fajult egy baleset Szombathely határában

Kedden késő délután egy teherautó haladt Szombathely felé az M86-os úton, amikor a város határa előtt a sofőr a belső sávba akart sorolni, hogy a 86-os út irányába haladjon tovább, de mellette egy szlovák lakóautó haladt.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

A teherautónak ezért fékeznie kellett, ezért a sofőr dudálással fejezte ki nem tetszését. A Zanati úti körforgalom előtt ismét egymás mellé került a két jármű, a lakóautó a külső, míg a teherautó a belső sávban. A körforgalomba előbb a teherautó hajtott be, majd közvetlenül a lakóautó elé sorolt, ahol a sofőr elmondása szerint éppen ekkor az Ipari útról bevágott elé egy autó, ezért hirtelen fékezett, a lakóautó pedig a teherautó hátuljának ütközött.

Fotó: Horváth Istvánné

A lakóautó vezetője ekkor hirtelen felindulásból egy hosszú fém függönykarnist vett elő, kiszállt az autóból és beütötte vele a teherautó oldalsó ablakát. Az üvegszilánkok a teherautó vezetőjén néhány karcolást ejtettek.

A helyszínre nem csak baleseti helyszínelő, de bűnügyi nyomozók is érkeztek a nyomok rögzítéséhez, a szlovák sofőrt pedig a rendőrök őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!