Video

2009.11.30. 13:00

Kreatív unaloműző táblák orosz autósoknak

Dudálj, ha szerelmes vagy! Villants fényszóróddal, ha nincs pénzed! Kapcsold az ablaktörlőt, ha unatkozol! Vészvillogózz, ha álmos vagy! Menj két kört a körforgalomban, ha boldog vagy! - kreatív unaloműző táblák orosz autósoknak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy orosz magazin munkatársai megpróbálták kizökkenteni az autósokat a megszokott szürke hömpölygő forgalomból, unalmukból. Táblákat gyártottak különféle humoros felszólításokkal, amiken az alábbi szövegek álltak (szabadon fordítva):
- Dudálj, ha szerelmes vagy!
- Villants a fényszóróval, ha nincs pénzed!
- Kapcsold az ablaktörlőt, ha unatkozol!
- Nyomd be a vészvillogót, ha álmos vagy!
- Menj két kört a körforgalomban, ha boldog vagy!

A táblákat kitették egy út mellé, majd figyelték és kamerával rögzítették az autósok reakcióit. A sofőrök egy része követte az utasításokat, ebből láthatnak egy rövid videót lentebb.

Közismert, hogy a nagyvárosok reggeli és délutáni forgalmi dugóiban vesztegelő-araszoló emberek nagy része unatkozik. Amerikában sok ember az autóban étkezik, szépítkezik, intézi telefonhívásait stb., azaz éli az életét. A videóhoz mellékelt szövegben azt írják az alkotók, hogy az oroszok minden nap unatkoznak az autóikban töltött órák alatt, nos aznap - ha csak pár percre is - biztosan vidámabbak lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!