Video

2010.06.05. 10:10

Rémi, az őrült francia a foci vb előtt ismét lövöldözött

Rémi Gaillard, egy különös francia figura rendszeresen meghökkent bennünket videóival, illetve kreatív (inkább elborult) ötleteivel. Őrült zseni, vagy pusztán labazsonglőr?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

2002-ben a francia kupadöntőn (foci) vált igazán híressé: beöltözött a kupát nyerő csapat játékosának, és velük ünnepelt, mint csapattárs. Ez aztán annyira jól sikerült, hogy interjút adott, autogramot osztott, sőt, Jacques Chirac államfő is gratulált neki, észre sem véve a tréfát - mindezt persze kamerák kereszttüzében az élő közvetítés alatt.

Szóval ez a Rémi időnként kitalál valamit, amin fél Európa röhög (hála a Eurosport Watts szerkesztőinek, illetve a videómegosztóknak). Egyik fő témája a sport, de "imádja" a biztonsági őröket, és a rendőröket is, de nagyjából mindenből gúnyt űz, amiből csak lehet. Annak ellenére, hogy "csak" komikus, nem mehetünk el szó nélkül amellett, amit és ahogy a focilabdával művel.

Őrült zseni, vagy pusztán labazsonglőr? Nézze meg a napokban bemutatott, a foci vb-re lelkileg felkészítő művét, és döntse el. Céloz, lő, talál!

 

 

Egy régi-régi klasszikus, szintén Rémi örök mottója jegyében: "Azzá válsz, amit épp teszel"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!