Video

2011.04.05. 08:40

Schwarzenegger robotokkal harcol - Governator akcióban

Arnold Schwarzenegger januárban mondott le kaliforniai kormányzói tisztségéről. Hogy mit csinál az egykori filmsztár, politikai karrierje után? Szuperhősként bűnt üldöz és robotokkal harcol - legalábbis egy rövid rajzfilmjelenet szerint.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Arnold Schwarzeneggert nem kell bemutatnunk olvasóinknak, megannyi filmben szerepelt, legelsőre talán mindenkinek Conan a barbár és a Terminátor széria jut eszébe. Az osztrák származású izompacsirta 7,5 éven át Kalifornia Állam kormányzójaként dolgozott, amely hivatali idő alatt egy "kisebb" tartozást halmozott fel Kaliforniának, így 2011 januárjában lemondott. Hogy azóta mivel foglalkozik Schwarzi? Különféle hírforrások szerint pihenm golfozik és Hummergyűjteményét pucolgatja, de adtak már hírt arról is, hogy ismét Hollywood környékén tűnhet fel. A YouTube-ra felkerült egy rajzfilm-trailer, ami lerántja a leplet Arnold mostani tevékenységéről.

Governator - csak így nevezik, ezt magyarra nehéz átültetni, a kormányzó szó (governor) és a terminátor összeolvasztásából született. A kis rajzfilm szerint Arnold otthon fogadja a híreket, majd egy laboratóriumban Batman-mód felöltözik, szupermotorra pattan és a tizenéves segítőit hátrahagyva indul harcba a bűnözés ellen, amely jelen esetben pénzszállítót kirabló Smart-autóbotokat jelent.

Vajon bírná még ekkora szusszal Arnold?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!