Video

2014.05.12. 07:30

Bükfürdő Rallye 2014 videók

Pályafutása első abszolút győzelmét aratta a Krózser Menyhért–Papp György kettős a Bükfürdő Ralin, az Országos Murva Ralibajnokság nyitófutamán.

Az MHH Team párosa a 11 gyorsasági szakaszból nyolcat megnyert a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel, és magabiztos győzelmet aratott, amivel a bajnokságot is vezetik.

Fotó: www.facebook.com/menya.hu

Krózser Menyhért: – Szenzációs érzés volt győzni. Korábban nyertem már kategóriát, de egészen más dolog egy verseny abszolút első helyén végezni. A győzelem mindig jó dolog, de ez most még édesebb.

Nehéz verseny volt, de nem is vártunk mást. Péntek éjszaka az eső eláztatta a pályákat, amik szombaton folyamatosan száradtak, így mindig változott a tapadás, sohasem lehettél biztos a féktávban, ráadásul elég tempós pályákon.

A versenyt 30 másodperc büntetéssel kezdtük a pályabejáráson mért sebességtúllépés miatt. Az első szakaszon rossz hajtásbeállítással mentünk, ami miatt nem találtam be a kanyarokban, de a második gyorsaságira orvosoltuk. Innentől kezdve nyolc gyorsaságit nyertünk, az utolsó kettőn már taktikáztunk, a tempós részeket nem vállaltam el.

Nem mondanám sima győzelemnek, mert ilyen körülmények között az utolsó métereken is bármi megtörténhet. Nagyon sok munkát fektettünk a felkészülésbe, a csapat rengeteg tapasztalatot, beállítást hozott, folyamatosan jó gumit választottunk és Papp Gyurival az elején jól kaptuk el a fonalat.

Szombat este volt egy kis ünneplés, de egy-két adatot még gyorsan ki is elemeztünk. Szeretnénk a csapat lendületét megtartani és minden tapasztalatot felhasználni a következő versenyeken.

További információk: www.menya.hu

VIDEÓK:

Bükfürdő Rallye 2014 prológ videók IDE kattintva -->

Videó: youtube / LaCiKaRALLY

Videó: youtube / maxxraceteam

Videó: youtube / CougerPro

Videó: youtube / Balta László


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!