Video

2017.04.21. 08:50

Felkavaró dolgokat vettünk videóra Szombathelyen - Csak erősebb idegzetűeknek!

Szombathely – Széklet az emlékműnél, döglött állatok a vízinövények közt... Ha kényes a gyomra, vigyázzon!

Elek Szilveszter

Amikor az emlékműhöz közeledve használtnak tűnő papír zsebkendőt fedeztünk fel, már tudtuk, hogy valaki ottfelejtett egy csomagot, ami nem ilyen helyekre való. Ugyanis, az efféle produktumok a legtöbb embernél kiverik a biztosítékot – ami jogos, hiszen, ha mondjuk a nagyszülők nehezen felverekedik magukat az unokájukkal az oldalukon a szombathelyiek számára kultikus helyre, akkor minden bizonnyal nem jókora emberi székletet szeretnének látni annak a mértani közepén...

Barangoljuk kicsit odébb! A zord időjárás a Csónakázó-tóra is rányomta a bélyegét. A népszerű helyen tavasszal az a megszokott, hogy nyugdíjasok beszélgetnek a padon, szerelmesek járkálnak pironkodva, miközben fagyit nyalnak, és gazdik sétáltatják a kutyusaikat, nem is beszélve a sok futóról – a tó és környéke azonban a felvétel elkészülésekor teljesen kihalt volt. Tetézve az apokaliptikus horrorfilmbe illő hangulatot, az erős szél jókora haltetemeket sodort a parti vízinövények közé. Akinek persze egy döglött hal a vízben már snassz, annak a tó zordabb arca egy elpusztult madarait is tartogatott a tarsolyában - vagy inkább nádasában.

A nem túl vidámra sikeredett videó végére azért bekerült egy kacsa, ami legalább még élt, sőt, látszólag magasról tett a szeszélyes időjárásra, ugyanis vidáman lubickolt a szürke víztükrön...

 

Ha Ön is lát olyat Vas megyében, ami felháborítja, elszomorítja vagy éppen jókedvre deríti, esetleg jó példának szánja, küldje el videóját a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!