Video

2010.11.12. 12:30

A mélybe zuhant Budapesten a nyereményautó (videóval)

A mélybe zuhant a nyereményautó Budapesten. A Class FM reggeli műsorának akciójában meghirdetett nyereményautó újdonsült tulajdonosa választhatott, hogy megtartja az autót, vagy összetörik azzal, hogy egy daruról a mélybe zuhan. A nyertes különös, de az utóbbit választotta.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Morning Show nyereményjátékáról korábban beszámoltunk itt.

Irigység, jó szándék, rosszindulat, szeretet, kárörvendés, nyereményvágy vagy botrányra éhség? Mi jellemzi a magyarokat? Kiderült: a hallgatók többsége nem akar rombolni. Az autót így kisorsolták azon hallgatók között, akik arra szavaztak, hogy az autót ne dobják le. A szerencsés győztes Icu lett, aki egy pontosan ugyanolyan márkájú, ugyanannyi idős autót kapott ajándékba, mint amelyet Balázsék fellógattak 30 méter magasra.

Balázs, Feri és Jani a játékot támogató céggel közösen azonban úgy döntött: közeleg a Karácsony, így hát mindkét tábort megajándékozzák egy autóval. Ezért Balázs felajánlotta a „ledobó táborból” kisorsolt Andreának, hogy visszavonhatja szavazatát és megtarthatja az autót. Balázsék minden győzködése ellenére azonban Andrea úgy döntött, kitart eredeti szándéka mellett, szeretné látni, ahogy lezuhan az autó. Bár a rádiósok mindent megtettek, hogy Andreát lebeszéljék, Andrea hajthatatlan volt.

Döbbent tömeg nézte végig, ahogy Andrea kívánságára immár saját autója a mélybe zuhan és millió darabra törik.

„Eszméletlen látvány volt, megszakadt a szívem, de ez már Andrea döntése volt. Be kell látnunk, a saját autójával természetesen azt tesz, amit szeretne. Mi követve az ország kívánságát, megmentettük az autót, Icu boldog nyertesként távozhatott, a grátisz ajándékkal pedig Andrea így élt. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy miután elárultuk, hogy megvan a potenciális nyertesünk az addig szavazók többsége megváltoztatta a szavazatát és szinte kizárólag olyan üzeneteket kaptunk, amelyben arra bíztattak minket, hogy dobjuk le az autót.” – mondta el Sebestyén Balázs.

Videó a mélybe zuhanó autóról:

Az autót ledobó Andrea elmondta: „Életemben egyszer kerülhettem ilyen helyzetbe, imádom az őrültségeket, ezt nem hagyhattam ki, látni akartam! És nem is bántam meg, őrületes volt! Tudom, hogy az én környezetemben is rengetegen erre szavaztak és itt kint a helyszínen is mindenki ezért jött el, ezt akarta látni. Nagyon örülök, hogy így döntöttem, hiszen ilyen lehetőségem soha nem lesz többé. Az elvek embere vagyok, soha nem változtatom meg a véleményemet, de az is biztos, hogy a roncs eladásra kerül és jótékony célra fordítják, aminek én nagyon örülök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!