Video

2010.10.21. 11:58

Cirkuszi oroszlán támadt az idomárra előadás közben - videóval

Előadás közben támadt idomárjára egy cirkuszi oroszlán Ukrajnában - az eset a gyerekek szeme láttára történt, videófelvétel is készült róla. Az idomár súlyos sérülésekkel került kórházba, kérésére nem altatták el a hat éves oroszlánt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Karjánál ragadták meg az oroszlánok az idomárt, majd többször rátámadtak - a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az ukrajnai Lvov városban, a Bravo Cirkuszban már több hete probléma nélkül adták elő az oroszlános számot. Az egyik előadás során az idomár (Alekszej Pinko), vaspálcával noszogatta a mutatvány végrehajtására az egyik oroszlánt (Perseus-t), aki egy másik fenevaddal a gondozójára támadt. Perseus egy éve vált ivaréretté, és már az előadások előtt is "feszült" volt.

A nézőteret rögtön elkezdték kiüríteni, az oroszlánokat vízsugárral locsolni, ennek ellenére az esetet sok gyerek is látta, sokan pánikrohamot kaptak. Az esetről videó is készült:

Az idomár kérésére a hat éves oroszlánt életben hagyták, szerinte az őszi, párzási időszak miatt vetélytársként tekintett rá, ezért támadta meg.

forrás: http://mockvanews.ru/lev-mog-razorvat-dressirovshhika/" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!