Video

2010.10.18. 10:20

Farkasfalka elől ugrott autóba az orosz rendőr

Farkasfalka elől menekült egy orosz rendőr a közúti ellenőrzésen félreállított autó hátsó ülésére. Furcsa videó egy furcsa esetről.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az alábbi videókon egy közúti ellenőrzést láthatunk az orosz Taganrog város közelében, az M23-as úton. Ebben aligha találnánk valami érdekeset, de a leintett autós (a kocsinak egy fényszórója ég csak) igazoltatása közben feltűnik a háttérben egy farkasfalka, amely elől a rendőr az autó hátsó ülésére menekül.

A félreállított autóban, az anyós ülésen ülő utas felvette az egészet belülről, így még hallani is a farkasok morgó-hörgését is, ahogy elfutnak az autó mellett.

Oroszországban minden megtörténhet. Még az is, hogy egy ilyen felvételt összehoznak és vétenek egy nagy hibát, amiből kiderül, hogy itt valami nincs rendben. A felső felvételen a rendőr nem vesz át semmilyen dokumentumot az autóstól, míg az alsón átveszi a papírokat. A különféle időbeli eltérésekről nem is beszélve.

Miért készítenek ilyen hamis felvételt? Médiahekk? Vagy valamelyik eredeti és a másik csak reprodukció? Sajnos mind az orosz, mind pedig más hozzászólásokból nem jöttünk rá mi ez az egész:P Meg a magyarokból sem. Van aki ezt firtatja, van aki azt. Van aki szerinta biztonsági kamera felvétele túl jó, van aki szerint nem igazoltatnak fél lámpáért, a farkasok németjuhászok stb. stb..

Az belső felvétel nélkül teljesen hihető lenne az egész, így viszont sok kérdést vet már fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!