labdarúgás

2018.10.18. 18:10

Király–Rábapaty rangadó

Folytatódik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokság – a megyei II. osztály déli csoportja szombaton és hétfőn meccsel, két fordulót pörget le. Ezúttal is jó mérkőzésekre van kilátás.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

Megyei I.

A 10. forduló rangadóján a dobogó harmadik fokára fellépő Király az ötödik helyen álló, ám csak eggyel kevesebb pontot gyűjtő Rábapatyot fogadja. A Rábapaty gödörbe került, míg a Király nagy formának örvend, esélyesként fut neki a meccsnek. Jó mérkőzést ígér a két dobogóért küzdő csapat párharca, az Egyházasrádóc–Vasvár párosítás is. A jó szezont futó Lukácsházára vár egy nehéznek ígérkező kirándulás Jánosházára. Hétfőn rendeznek egy előre hozott találkozót is: a Körmend a Csepreget fogadja.

A 10. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Kőszeg–Rum (Szabó I. Z.), Körmend–Répcelak (Harcsár R.), Celldömölki VSE-Vulkánfürdő–Csepreg (Szabó III. Z.), Király SZE–Rábapaty (Szabó II. Z.). Vasárnap, 14.30: Ikervár–Szentgotthárd (Lukácsi Cs.), Vép–Vasszácseny (Bíró O.), Egyházasrádóc–Vasvár (Héra Cs.), Jánosháza–Schott Lukácsháza (Tóth R.).

A 12. fordulóból előrehozott mérkőzés, hétfő, 14.30: Körmend–Csepreg.

Török Richárd és a Vép a Vasszécsenyt fogadja – a győzelem reményében
Fotó: Unger Tamás

Megyei II. észak

A Bük és a Söpte meglógni látszik a mezőnytől, a legutóbbi három meccsét megnyerő Szeleste-Pósfa próbál velük lépést tartani. Az éllovas BTK a hullámzó teljesítményt nyújtó Gencset fogadja, miközben a söpteiek a két mérkőzés óta nyeretlen Bozsok otthonába látogatnak. A Szelestének valamelyest nehezebb dolga lesz, hiszen a feltámadó Uraiújfalu vendége lesz.

A 10. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Kemenesalja–Zanat (Horváth Á.), Bük–Gencsapáti (Papp Á.). Vasárnap, 14.30: Gérce-Vásárosmiske–Püspökmolnári (Szabó I. Z.), Uraiújfalu–Szeleste-Pósfa (Szabó III. Z.), Bozsok–Söpte (Farkas G.), Elektromol Spari–Honvéd Sé (Kondor T.), Ölbő–Mersevát (Busi L.), Pecöl–Sitke (Benkő F.).

Megyei II. dél

A megyei II. osztály déli csoportjában erőltetett menet vár a csapatokra, ugyanis kénytelenek lesznek szombat, hétfő ritmusban pályára lépni. Szombaton rendeznek egy Ják–Balogunyom szomszédvári csatát, most úgy tűnik, hogy a vendégek várják esélyesebben a találkozót. Közvetlen riválisok meccselnek a Nádasd–Őriszentpéter derbin. Míg hétfőn érdemes lesz figyelni két élcsapat mérkőzésére, a Szarvaskend–Gyöngyöshermán rangadóra – jelenleg a házigazda van némi lépéselőnyben.

A 10. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Bajánsenye–Szarvaskend (Tóth R.), Club Walnut Nádasd–Őriszentpéter (Horváth P.), Tápláni KSK–Tutitextil-Körmend VSE (Németh L.), Szentpéterfa–Nárai (Bedi T.), Felsőcsatár–Tanakajd (Németh B.), Körmendi Téglagyár–Viszák (Sály K.), Ják–Balogunyom (Molnár T.), Rábatótfalu–Csákánydoroszló (Bazsó F.). A Gyöngyöshermán-Szentkirály szabadnapos.

A 11. forduló menetrendje, hétfő, 14.30: Nárai–Tápláni KSK (Szabó I. Z.), Club Walnut Nádasd–Bajánsenye (Horváth P.), Szarvaskend–Gyöngyöshermán (Kondor T.), Csákánydoroszló–Ják (Vass I.), Balogunyom–Körmendi Téglagyár (Németh L.), Viszák–Felsőcsatár (Papp Á.), Tanakajd–Szentpéterfa (Polgár T.). A Rábatótfalu szabadnapos.

A megyei I. osztály 9. fordulójában kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok Grafika: Kelemen Attila

A Tutitextil Körmend VSE–Őriszentpéter mérkőzést csak később játsszák le, majd november 17-én pótolnak a csapatok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!