Röplabda

2018.11.14. 20:13

Haladás–UTE derbi negyedszer

E heti extraligás bajnokiját csütörtökön 17.30-tól hazai pályán, az M4 Sport kamerái előtt játssza a Hungast-Haladás Szombathely női röplabdacsapata – az UTE a vendég.

Horváth Erika

A szombathelyiek a szezonban már negyedszer találkoznak a két volt játékosukat – Ajla Paradzikot és Bagyinka Fannit – is soraiban tudó újpestiekkel. Az újonc Haladás még nyeretlen, de legutóbb, az október

31-ei Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóján már nem 3:0-ra, hanem csak nagy csatában, 3:2-re kapott ki Kántor Sándor együttesétől.

– Vasárnap estétől erre a találkozóra készülünk, úgy érzem, az új feladóval, Cicic Marijával egyre jobban összeszoknak az ütőink. Hétfőn videóztunk is; változtatott a játékán az UTE, a szombati, a Vasas elleni meccsét elemeztük, hiszen ott már nélkülözték egyik legjobbjukat, a sérült Valdezt – kezdte Bedőcs Gergely, a Haladás vezetőedzője. – Igaz, azóta igazoltak is egy olasz szélső ütőt, valamint a válogatott hosszú sérülésből visszatérő csapatkapitányát, Liliom Ritát. Azt nem tudjuk, hogy ők is pályára léphetnek-e már. A mi keretünkből csak Csóka Lili hiányzik majd iskolai elfoglaltság miatt. Igaz, a három közül egyik centerünk sincs százszázalékos állapotban, de problémáik ellenére játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!