Díjakat adtak át a műjégpályán

2019.01.04. 21:47

Mindketten sokat tettek Vas megye és Szombathely korcsolyasportjáért

A 2018-as év végén Simon Flóra és Bejczi Botond részesült „Vas megye-Szombathely korcsolyasportjáért” kitüntetésben.

Tóth Gábor

Balról Varga Jenő, Bejczi Botond, Simon Flóra és Steiner Kornél Fotó: Vas Megyei Korcsolya és Extrémsportok Szövetsége

A „Vas Megye-Szombathely korcsolyasportjáért” kitüntetés átadási ünnepségének ezúttal is a városi műjégpálya adott otthont – az elismerést évente legfeljebb ketten kaphatják meg. Varga Jenő, a Vas Megyei Korcsolya és Extrémsportok Szövetségének elnöke köszöntötte volt növendékeit, és adta át az emlékplaketteket a volt és a jelenleg is aktív vasi sportolóknak.

Balról Varga Jenő, Bejczi Botond, Simon Flóra és Steiner Kornél
Fotó: Vas Megyei Korcsolya és Extrémsportok Szövetsége

„Vas megye-Szombathely korcsolyasportjáért” elismerést vehetett át Simon Flóra rövidpályás gyorskorcsolyázó, a megye első női válogatott versenyzője – aki éppen a díj-átadón ünnepelte 40. születésnapját –, valamint Bejczi Botond nagypályás gyorskorcsolyázó, aki Magyarország első világkupa-aranyérmét szerezte meg junior korcsoportban. A díjátadón az első nagy szombathelyi gyorskorcsolyás generáció tagjai is tiszteletüket tették. Nem hiányozhatott a kisebb ünnepségről Steiner – korábban Szántó – Kornél, Vas megye első rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpikonja sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!