Vönöck

2016.08.09. 15:35

Hajnalig mulattak a vönöckiek

Vönöck - Gyermek-programok, légvár, trambulin, lovaglás és vízifoci-bajnokság színesítette a vönöcki falunapot szombaton.

Cseszkó Tamás

Palotai László, a település polgármestere elmondta, hogy évről évre nagy népszerűségnek örvend a Szili Pál utcában rendezett rali- és driftbemutató. - A falu lakói hosszú órákon keresztül csodálják a gyors járműveket - árulta el a településvezető. A bemutató előtt Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte az egybegyűlteket. Szavai szerint Vönöck összetartó közösség, és a mostani falunap is bizonyítja, hogy lakói sokat tesznek a település fennmaradásáért.

- Jó önökkel együtt lenni, és különösen fontos feladatomnak érzem, hogy mindent megtegyünk azért, hogy ez a térség is folyamatosan fejlődjön - mondta az országgyűlési képviselő. A falunapon két polgárőr is kitüntetést kapott: Németh István és Vas Mihály hosszú évek óta szolgálják tisztességgel és áldozatos munkával Vönöcköt.

Németh István, Ágh Péter, Palotai László és Vas Mihály   Fotó: Cseszkó Tamás

A program a Balance Band műsorával folytatódott, majd helyben készült pörkölttel vendégelték meg a résztvevőket. A tombolasorsolást követően Korda György és Balázs Klári koncertje következett: az énekes házaspár előadására a környező településekről is sokan kíváncsiak voltak. Nem maradhatott el a tűzijáték sem, ahogy Márió, a harmonikás is tiszteletét tette Vönöckön. A helyiek bebizonyították, hogy tudnak mulatni, a Jambo zenekar közreműködésével hajnalig tartó bál vette kezdetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!