Z-Generáció

2015.03.20. 11:43

Hanna megmondja: Van-e természetfeletti?

A legtöbben nem hisznek a szellemekben, vámpírokban és ilyenekben. Viszont azokat, akik hisznek bennük, a legtöbbször kinevetik.

Mehlhoffer Hanna

Én személy szerint nem hiszek ezekben, de volt már pár olyan dolog az életemben, ami ijesztően szellemekre utalt. Például amikor az éjszaka közepén arra keltem, hogy a cicám megkarmolt, amikor ki volt zárva a másik szobába, és senki sem engedte ki

De ez most nem lényeg. Most egy ennél szerintem sokkal érdekesebb dologról írok: a youtube-on láttam egy videót, amelynek a címe ez volt: Igazi sellőlányt kaptak lencsevégre Izraelben. Ettől nagyon izgalomba jöttem, és megnéztem. Tényleg hasonlított egy sellőre. Megnéztem a feltöltőt, aki (mint kiderült)  még sok ilyen videót töltött fel, és megpróbálta elhitetni mindenkivel, hogy mindezek házi videók. De nem kellett sokat kutatnom a neten, hogy kiderítsem, ki is áll a videók mögött: az Animal Planet tévécsatorna. Mint kiderült, sugároztak egy másfél órás filmet a Sellők: az új bizonyíték címmel. Ebben a kisfilmben rengeteg (igen hihető) sellőkről készült videót mutattak be. És a végén kiírták, hogy mindez csak fikció. Szóval ez is csak egy csalás volt sajnos.

A youtube-on rengeteg videó terjeng szellemekről. Itt láttak szellemet, ott láttak szellemet Nos, arról, hogy ezek a videók igazak, vagy sem, igen megoszlanak a vélemények. Szerintem van, ami igaz, és van, ami nem. Nagyobb az esély, hogy nem igazak, mert van egy alkalmazás, amivel szellemeket lehet egy képre másolni és lehet, hogy ezt használják. Szerintem vannak lények, amelyek léteznek, és vannak, amelyek nem. (például szerintem léteznek szellemek, de vámpírok nem)

És szerintetek? Léteznek? Vagy nem? Esetleg volt már természetfeletti dolgokkal kapcsolatos élményetek? Várom a válaszokat! [email protected]!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!