Zene

2013.11.20. 10:50

Milyenek a helyi indiánok?

A Tomahawk egy olyan érdekes szombathelyi zeneiformáció, egy duó, amely az indiánok hitvilágából és gondolkodásmódjából töltekezik.

Merklin Tímea

- Ez a gondolkodásmód a mai világunkat megmentette volna, ha nem tapossák lábbal a földbe - véli Szirmai Miki a duó egyik tagja. A formáció az indián kultúrát próbálja zenei formában és nagyon erősen szöveg centrikusan eljuttatni a közönséghez.

Fotó: vaol.hu

- A zenei világunk elemeit nem skatulyáztuk be egy bizonyos stílusba, tehát igazán minden belefér a rocktól a technóig. 2005-ben készítettük első demó dalunk, és szép lassan a többi is korongra került. Nehezen mozdulunk előre pénz híján, mert ahogy egy zenészeket felkaroló ember mondta: Te Indián, a mai fiatalokat nem érdekli sem az igazság, sem a föld megóvása.

Ha olyanról énekelsz, amiben sex, pia,drog, és buli van, mellé már csak egy jó dallam kell, és dől a lé. Hát mi nem álltunk be ebbe a sorba, de vagyunk, és létezünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!