Zene

2013.11.06. 13:50

Különleges zenei élménnyel készülnek

Körmend - November 9-én a Körmendi Kulturális Központ nagytermében egy nem mindennapi koncert várja a szórakozni vágyókat.

Bajdó Bettina

A 30 éves Pál Utcai Fiúk egy kétórás koncerttel várja a nagyérdeműt tudtuk meg Hegedüs Lászlótól, azaz Hegétől, aki hozzátette, ahogy Körmenden már megszokhatták a zenekartól, hogy a régi dalok közel nyolcvan százalékban megjelennek majd az esti repertoárban. A fiúk ünnepelnek, így nem rohannak, Körmenden alszanak, a koncert után pedig egy afterpartyra is várják a rajongókat. Ezt fotózással és beszélgetéssel is összekötik a Lokálpatrióta Klubban.

Vendégként a körmendi Secret Valley csapata is fellép, ők idén ünneplik 20 éves fennállásukat. Ez a koncert lesz a befejező, utolsó fellépésük, ahol természetesen meglepetést is tartogatnak a régi arcok és a jelenlévők számára. A kapukat este nyolckor nyitják ki, a húrok közé kilenc órától csapnak a zenészek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!