Zene

2016.09.11. 10:33

Telt házas bulit nyomott a Delta, Betty Love is ott volt Balogunyomban, mutatjuk

Balogunyom - A balogunyomi Delta-bulik rengeteg embert megmozgatnak. Szombat este ismét megtelt a sátor, mi is elmentünk táncolni egyet. Megpróbáltuk kideríteni, mitől népszerűek ennyire.

Vadas Krisztina

23 órakor már több tíz méteres sor állt a kapu előtt, sőt, ekkorra már a sátorban is sokan várták a buli kezdetét. A deltások hamar el is kezdték, már az első számtól kezdve megőrült a közönség. Természetesen minket is magával ragadott a Delta varázsa, majd tanakodni kezdtük, hogy mi lehet a titkuk, amivel ennyi embert bírnak egyszerre szórakozásra. Saját elméletünk szerint az, hogy a lehető legtökéletesebben vegyítik a mai modern zenéket a régi, klasszikus mulatós slágerekkel, illetve utóbbiakat úgy teszik modernné, hogy mégis megmaradjon a varázsuk, hangulatuk. Amikor a zenekar frontembere, Szabó Peti néhány szám után megpihent, gyorsan lecsaptunk rá. Hihetetlen kedvességgel és közvetlenséggel fogadott. Csak egy egyszerű(nek tűnő) kérdést tettünk fel neki: mi a Delta varázsának titka?

- Tényleg nem tudjuk, mi a titok - kezdte mosolyogva Peti. - Sajnos csak közhelyekkel tudok válaszolni, de igazak: nagyon szeretjük ezt csinálni. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legjobb zenekar, de az biztos, hogy az első három leglelkesebb között ott vagyunk. Emellett vállaljuk a „slágerességünket", megegyezik az ízlésünk a közönségével. Talán ez lehet a válasz - fejtette ki . A hangulatot Betty Love vendégszereplése még tovább fokozta. Még fel sem lépett a deszkákra, a közönség máris egy emberként zengte az Éjjel soha nem érhet véget című dalt. A Soho Party, majd szólókarrierje legnagyobb slágereivel teljesen megőrjítette a közönséget. Fellépése után vele is váltottunk pár szót. Arra voltunk kíváncsiak, mit gondol a 98-as partisláger újjáéledéséről. - Úgy vélem, hogy ez nem a mi érdemünk, hanem a magyar csapaté, illetve a szurkolóké, de fantasztikus érzés a részesének lenni. Ez a dal az utóbbi időben az összetartást és a győzelmet szimbolizálta. Hálás vagyok ezért, ajándéknak tekintem - válaszolta Boros Bernadett. A buli ezután még hajnalig folytatódott, de ennek az éjjelnek sajnos egyszer véget kellett érnie - a közönség legnagyobb bánatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!