Ítélet

2024.04.19. 11:29

Gyámügyi szakügyintézővel ordibált és fenyegette meg halálosan egy nő a sárvári hivatalban

A Sárvári Járásbíróság bíróság elé állítás keretében, zaklatás vétsége miatt 90 nap elzárásra ítélt egy más ügyben jogerősen kiszabott elzárást töltő nőt.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pexels

A vádlott 2024. március 4-én délután megjelent a Vas Vármegyei Kormányhivatal Sárvári Járási Hivatalának Hatósági és Gyámügyi Osztályán, ahol a gyámügyi szakügyintéző sértett egy határozatot kézbesített a terheltnek. A vádlott a határozat átvételét követően szidalmazta a sértettet, azt mondta neki, hogy „na te büdös k.., ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni”, majd többször megfenyegette azzal, hogy ha kiteszi a lábát az utcára, akkor megöli. A vádlott fenyegetése a sértettben komoly félelmet keltett, a sérelmére elkövetett személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt joghatályos magánindítványát előterjesztette - írja a Szombathelyi Törvényszék

Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában