Új információk

2024.05.07. 17:30

Csehi ikerpár egyik tagja halt meg a súlyos balesetben

Hétfőn este tíz óra körül egy autó lesodródott az útról és a fák közé csapódott Csehi közelében. Az autóban 3 fiatal utazott, akik közül az egyikük a kórházba szállítást követően elhunyt. Informátorunk részt vett a mentésben, ő osztott meg részleteket a balesetről.

Vaol.hu

Forrás: Vasvár Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete

Halálos baleset történt hétfőn este Csehi közelében. Egy neve elhallgatását kérő informátorunk jelen volt a mentésnél. Elmondta, hogy a baleset során az autó lesodródott az útról és a fák között landolt. A fák körülbelül három méter magasan törtek el, így valószínűleg az autó a lendülettől repült egyet és a becsapódás után a tetején állt meg. Úgy fogalmazott, ehhez valószínűleg nagy sebességre volt szükség.

Az autóban hárman utaztak, valószínűleg délutános műszakból jöhettek haza. A mentők kettő főt könnyű és egy főt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

 Információink szerint mindhárman ki tudtak szállni az autóból, viszont a súlyos sérült már akkor gerincfájdalmakra panaszkodott, illetve fejsérülése is volt, agyrázkódás gyanúja is felmerült nála. Mint kiderült, egy csehi ikerpár egyik tagja volt a súlyos sérült, aki a kórházban később belehalt a sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában