Elismerés

2024.05.02. 11:39

Áldozatos munka a város biztonságáért: Dombóvári Gergő kapta az Év Rendőre címet Szentgotthárdon

A közelmúltban Szentgotthárd városának képviselő-testülete ünnepélyes keretek között adta át az "Év Szentgotthárdi Rendőre" elismerést. Az idei díjazott Dombóvári Gergő r. zászlós lett, akit érdemeiért Huszár Gábor polgármester és Horváth Tibor, a Szentgotthárd Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke is elismeréssel jutalmazott.

Csabai Bernadett

Huszár Gábor polgármester adja át az oklevelet Dombóvári Gergőnek

Forrás: szentgotthard.hu

Az áprilisi közgyűlés keretében Dombóvári Gergő r. zászlós vehette át az "Év Szentgotthárdi Rendőre" címet. Huszár Gábor polgármester és Horváth Tibor, a Szentgotthárd Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke méltatták a rendőrt, aki oklevelet és egy gravírozott dísztőrt is átvehetett.

Dombóvári Gergő pályafutása a rendészeti szakközépiskola elvégzésével kezdődött, majd sok éven át szolgált a Szombathelyi Rendőrkapitányságon járőri feladatokat ellátva. 2006 óta pedig a Szentgotthárdi Rendőrőrsön dolgozik, ahol körzeti megbízottként felel a közrend és közbiztonság fenntartásáért. Terület- és személyismerete páratlan az állományban, amelynek tagjaként az elmúlt közel 18 év alatt kiemelkedő tapasztalatokra tett szert.

A díjazott feladatai közé tartozik többek között Gasztony, Vasszentmihály, Rátót, Rönök, Nemesmedves települések közbiztonságának felügyelete, valamint az utóbbi időben Szentgotthárd északkeleti területének biztosítása. - Dombóvári Gergő r. zászlós szorgalmával, pontosságával a rá vonatkozó jogszabályok betartásában, valamint az állampolgárokra vonatkozó jogszabályok betartatásában az Őrs állománya elé példaképül állított kolléga. Intézkedései jog- és szakszerűek, azok száma és minősége is kiemeli a rendészeti állomány kollektívájából – olvasható Szentgotthárd weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában