Húsvét

2024.03.15. 17:00

Kifújt tojásokra lesz szükség Celldömölkön – meg jókedvre

A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár húsvétváró kézműves-foglalkozásra várja az érdeklődőket. Kifújt tojást mindenki vigyen magával – és ne felejtse otthon a jókedvét meg a fantáziáját.

Vaol.hu

Március 28-án délután húsvétváró kézműves-foglalkozást tartanak a KMKK-ban. Készülnek a közelgő ünnephez illő lakásdíszek, ajtódíszek, ablakdekorációk, lehet tojást festeni (hogy legyen mit adni húsvéthétfőn a locsolóknak). Az alkalomra kinek-kinek ajánlatos kifújt tojásokkal érkeznie (attól függően, hogy milyen tervei vannak), egyébként pedig a szervezők azt ajánlják, hogy ne hagyja otthon se a jókedvét, se a fantáziáját, hiszen „a többi csak rajtunk múlik”. A foglalkozás március 28-án 15 órakor kezdődik és 17 óráig tart a KMKK-ban, az emeleti Móritz Galériában. További információk a 95/779-302-es telefonon vagy az info.kmkk@ gmail.com e-mail-címen. A galéria falain mindeközben Kereszty Gábor fotói láthatók: a kiállítás Előhívás címmel korábbi és újabb Kereszty-felvételekből ad válogatást – és talán még némi inspirációt is az ünnepi készülődéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában