Választás 2024

2024.04.20. 12:43

Lenkai Nórának már összegyűltek a szükséges aláírások, Nemény András és Balassa Péter is gyűjti (Frissül!)

Választás 2024: Szombathelyen Lenkai Nóra már szombat délelőtt összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat a polgármesterjelöltséghez, Nemény András és Balassa Péter is kopogtat.

Vaol.hu

Lenkai Nóra, a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje

Fotó: VN/Fidesz Szombathelyi Szervezete

Szombathelyen (is) gőzerővel gyűjtik a pártok és más, politikai tevékenységet folytató szervezetek polgármester- és képviselőjelöltjei az ajánló aláírásokat az önkormányzati választásra. 

Lenkai Nóra, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje közösségi oldalán szombaton fél 12-kor közölte: 

Összegyűltek a polgármester jelöltségemhez szükséges ajánlások. Köszönöm a támogatást, megyünk tovább! 

Hozzátette azt is: "Csak a béke! Csak a Fidesz!"

Nemény András polgármester egy videót oszott meg, amiben kérte a választók támogatását, hogy hivatalosan is jelöltté válhassanak. 

Nemény András és Czeglédy Csaba egy korábbi közös sajtótájékoztatón
Fotó: VN/Facebook

Eközben Czeglédy Csaba, a Derkovits városrész baloldali önkormányzati képviselőjelöltje a közösségi oldalán azt tudatta: leadta az induláshoz szükséges ajánló aláírokat a helyi választási irodában. 

Szeretném tovább folytatni a szombathelyiek szolgálatát.

- ezt is közölte Facebook-posztjában az önkormányzati választáson függetlenként induló politikus, akit sokan "Gyurcsány Ferenc ügyvédjeként" emlegetnek. 

Az ajánlóívekkel Csiszár Zsófia és Balassa Péter 
Fotó: VN/Facebook

"Start! Felvettük az ajánlóíveket, a mai naptól kezdődik az aláírásgyűjtés az önkormányzati választásokra" - írta szombat délelőtti Facebook-posztjában a Jobbik országgyűlési képviselője, Balassa Péter. Mint arról korábban írtunk: civil szervezet színeiben indul a jobbikos politikus polgármesterjelöltként. Bemutatta Csiszár Zsófiát is, aki Szombathelyen a 11. számú választókörzetben, Olad-faluban indul a Konzervatívok egy Jobb Városért képviselőjelöltjeként. 

Frissítve! 

Mák Zsombor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje szombat délre szintén összegyűjtötte a szükséges aláírásokat - erről Facebook-oldalán számolt be. A fiatalember a Stromfelden és környékén - 2. számú választókerületben - méretteti meg magát június 9-ei önkormányzati választáson. 

Csak a béke! Csak a Fidesz

- írta közösségi oldalán. 

Mák Zsombor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje 
Fotó: VN/Facebook

 

Délután 1 órakor pedig Illés Károly frakcióvezető (Fidesz-KDNP) is megosztotta: összegyűlt a jelöltséghez szükséges aláírása. A politikus a szombathelyi 7. számú választókerületben, vagyis a belvárosban indul a kormánypártok képviselőjelöltjeként. 

Frissítve!

Szombat délután került ki Nemény András polgármester Facebook-oldalára egy új videóbejegyzés, amiben arról tájékoztatott: az Éljen Szombathely Egyesület valamennyi jelöltje leadta a szükséges támogató aláírásokat. Kitért arra is: a kampányban szeretnék megmutatni, az elmúlt években mit tettek le az asztalra, és azt is, hogy mi az, amit a következő években terveznek.

Az Éljen Szombathely Egyesület jelöltjei a városháza előtt, középen Nemény András 
Fotó: VN/Facebook


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában