Kézilabda

2024.04.26. 13:25

SZKKA: ahogy ígérték, létrehozzák a felügyelőbizottságot

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia Sport Kft. taggyűlése a mai napon úgy döntött, hogy létrehoz egy három tagból álló felügyelőbizottságot - jelentette be a klub.

Sütő Dániel

Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető elnöke

Fotó: Cseh Gábor

Szombathely MJV egy tagot delegálhat a felügyelőbizottságba. Pődör Zoltán, a klub ügyvezetője a felügyelőbizottság létrehozását korábban megígérte, mert ez feltétele volt a városi támogatások kifizetésének.

Az SZKKA abban bízik, hogy ezzel minden akadály elhárul az elől, hogy megkapja a 2023-as évre szóló városi támogatást. Közel másfél éve nem kapott ugyanis semmiféle forrást Szombathely MJV-től, ami azt jelenti, hogy a bajnokságot veretlenül vezető, szombathelyiekből álló felnőtt csapat a hétvégén úgy ünnepelheti a feljutást az NB I.-be, hogy a városvezetés egyáltalán nem támogatja az együttest.

Továbbá, azzal a kérdéssel fordul az SZKKA Szombathely MJV városvezetéséhez, hogy a felügyelőbizottságba - tőlük szokatlan módon - olyan tagot delegáljanak, aki nem kér tiszteletdíjat, ugyanis a szülők és szurkolók által képviselt tagok is díjmentesen vállalták a feladatot.

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában