A technikum élén

2024.05.10. 14:58

Elköszönt a régi, bemutatkozott az új igazgató - Dremmel István r. ezredes váltotta Hollósi Gábor r. ezredest Körmenden - fotók

A Körmendi Rendvédelmi Technikum éléről nyugdíjba vonult Hollósi Gábor r. ezredes, őt pedig Dremmel István r. ezredes váltotta a pozícióban.

Horváth Zoltán Szabolcs

Forrás: Szendi Péter

Állománygyűlés keretében búcsúztatták el Hollósi Gábor rendőrségi főtanácsost, aki 11 esztendőn keresztül igazgatta a rendvédelmi technikumot. A helyére pedig az intézmény eddigi oktatási igazgató-helyettese, Dremmel István rendőr ezredes került. Az állománygyűlés a Himnusz elhangzásával kezdődött, majd pedig Kovácsné dr. Szekér Enikő bv. ezredes, helyettes államtitkár ismertette a belügyminiszter parancsát, melyben hivatalossá tette Hollósi Gábor nyugdíjba vonulását, illetve Dremmel István kinevezését. Ezt követően az eseményen megjelent Vámos Zoltán főispán és Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke köszönt el néhány kedves szóval és apróbb ajándék átadásával a búcsúzó igazgatótól, akit beszédében az államtitkár-helyettes is hosszan méltatott.

- A több mint 40 éves szolgálatom alatt minden beosztásomban imádtam dolgozni. Sikerorientált voltam, és úgy érzem, hogy jól is teljesítettem. Ezt bizonyítja az is, hogy mióta a Vas Népe írt a nyugdíjba vonulásomról, azóta úton-útfélen gratulálnak és minden jót kívánnak – fogalmazott Hollósi Gábor immár nyugállományú r. ezredes, aki ezt követően néhány olyan emlékét is felidézte, melyek komoly kihívás elé állították. Végül pedig arról a Körmenden töltött 11 évről szólt, amit jutalomnak tekintett. Ehhez nagy mértékben járult hozzá az a tény, hogy pedagógiai diplomával is rendelkezik. Nyugdíjasként sok időt szeretne eltölteni a közel 3 éves unokájával, és persze a napi megszokott séták sem maradhatnak el a kutyájával. A többi pedig majd kialakul.

A csapatzászló ünnepélyes átadása után az állománygyűlés végén az új igazgató, Dremmel István r. ezredes arról beszélt, hogy folytatni szeretné az elődei által végzett sikeres oktatási, nevelési tevékenységet, melyben az igazgató-helyettesként szerzett tapasztalatai is segíteni fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában