Olvasópróba

2024.05.15. 16:15

Helyi érdekű só: már készül a karneválszínházi szórakoztató szupergála

Szombathelyi Szórakoztató Szupergála a címe a 2024-es karneválszínházi előadásnak, amelyet augusztus 15-24. között nyolc alkalommal láthat a közönség a Megyeháza udvarán. Az előadás írója és rendezője Vinnai András. Az Akacs Mihály utcában megtartották az olvasópróbát, a próbafolyamat elkezdődött - adta hírül a Weöres Sándor Színház.

Vaol.hu

Karneválszínházi olvasópróba. Temesi Zsolt m.v. és Németh JUdit

Fotó: Mészáros Zsolt/WSSZ

Vinnai András neve a Candide-ból lehet ismerős, egyik társszerzője volt Bódi Zsófival és a rendező Nagy Péter Istvánnal, a Voltaire regényéből készült előadásnak. Az idei karneválszínházi produkciót íróként, zeneszerzőként és rendezőként is jegyzi.

Olvasópróba Vinnai András vezetésével
Fotó: Mészáros Zsolt/WSSZ


Az olvasópróbával május 14-én elkezdődött a helyi érdekű show - sőt: só - próbafolyamata, a társulatból Csonka Szilvia, Gyulai-Zékány István, Horváth Ákos, Mari Dorottya, Némedi Árpád, Németh Judit, Szabó Róbert Endre, Szerémi Zoltán szerepel benne; Temesi Zsolt, a celldömölki Soltis Lajos Színház színésze vendégként vesz részt a produkcióban. 
 

Szerémi Zoltán és Mari Dorottya
Fotó: Mészáros Zsolt / WSSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában