Kosárlabda

2024.04.14. 09:07

A Falco elgázolta el Honvédot: így értékelték a meccset az edzők

Tóth Gábor

Forrás: Unger Tamás

Megírtuk, az NB I.-es kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének első mérkőzésén a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 102-60-ra gázolta el a Honvédot - vagyis önbizalomnövelő győzelemmel kezdet a párharcot.

Az edzők értékeltek:

Milos Konakov: – Gratulálok a fiúknak, 40 percen belül maximális koncentrációval kosárlabdáztak, végigdolgozták a meccset. Jó ritmusban kezdtünk, rendben volt a védekezésünk, innen pedig már szinte magától jött a gördülékeny támadójáték – a csapatom láthatóan élvezte a meccset, mindenki nagy kedvvel, motiváltan játszott.

Zlatko Jovanovic: – Gratulálok a Falcónak, nagyon jó meccset játszott. A csapatom nem volt arra a fizikalitásra, arra a tempóra, amit az ellenfél képviselt – és ugye tapasztalatlanok is vagyunk a rájátszásban. Jó tanulópénz volt ez a meccs. Felkészülünk a következő mérkőzésre, megpróbáljuk felvenni a kesztyűt – de ugye egy Falco ellen csak akkor lehet esélyed, ha túlteljesíted az elvárásokat. Egyébként mindegy, hogy 42 ponttal, vagy négy ponttal kapsz ki – akkor is 1-0-ra vezet az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában