Eredmények

2024.04.30. 10:59

MEFOB: szombathelyi tollaslabda-érmek - fotók

Nagyszerűen szerepelt a szombathelyi Sporttudományi Intézet két hallgatója – Horváth Loretta, Sebesi Patrik – és oktatójuk, edzőjük, Sákovics Péter a 2024-es tollaslabda Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságon (MEFOB).

Tóth Gábor

Sporttudományi Intézet

Horváth Loretta és Sákovics Péter vegyes párosban lettek bajnokok – egy rendkívül erős mezőnyben. Sákovics Péter még az egyéni oktatói, dolgozói kategóriában is az első helyen végzett. A férfi páros kategóriában csak egy ázsiai duó tudta megállítani – roppant szoros csatában – a Sákovics Péter-Sebesi Patrik párost a döntőben, így maradt az ezüstérem. Horváth Loretta a női egyéniben szintén ezüstéremmel zárt, míg Sebesi Patrik a férfi egyéniben az előkelő 5. helyen.

– Nagy boldogság a tanítványaimmal együtt állni a dobogón, remekül sikerült versenyt tudhatunk magunk mögött – összegzett Sákovics Péter.

A tollaslabda MEFOB-ok történetében először fordult elő, hogy tanár, oktató, dolgozó is indulhatott a versenyen – és nyert is hallgatóval az oldalán, vagy egyéniben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában