Eredmények

2024.05.12. 11:20

Fényes körmendi kick-box érmek

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend színeiben Horváth Szabolcs egy ezüsttel és egy bronzzal, míg Lakatos Erik két ezüstéremmel zárta a IX. Nádudvari Gasztro Kupát.

Sütő Dániel

Forrás: Castrum Sec-Dinamica SE Körmend

A közelmúltban rendezték meg a IX. Nádudvari Gasztro Kupát a Kövy Sándor Általános Iskola sportcsarnokában. Pointfighting, light-contact és kicklight szabályrendszerben mérték össze tudásukat a fiatalok. Huszonhat egyesület 300 nevezést adott le a megmérettetésre. A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend két harcossal indult a versenyen. Horváth Szabolcs junior korcsoport 57 kg light-contact szabályrendszerben bronzérmes, kicklight szabályrendszerben ezüstérmes lett. Kicklight szabályrendszerben Molos Károllya, a Gönczi Team versenyzőjével csapott össze a döntőbe jutásért. Szabolcsnak jött ki jobban a lépés, és küzdhetett az aranyéremért Pemmer Balázzsal, a LajosSport versenyzőjével. Elsőéves junior versenyzőként még csak keresi a helyét Szabolcs ebben a mezőnyben, de edzőjével, Andorka Imrével már látják az irányt, de még nem sikerült győzni a döntőben. Így a körmendiek fiatal tehetsége a dobogó második fokára állhatott fel. Ezen a versenyen egy ezüstéremmel és egy bronzéremmel gazdagította éremgyűjteményét. Lakatos Erik junior korcsoport 79 kg-ban light-contactban és kicklight szabályrendszerben is ezüstérmes lett.

A következő megmérettetés májusban lesz. Horváth Szabolcs full-contact szabályrendszerben lép a kötelek közé Debrecenben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában