Állásbörze

2017.03.31. 18:42

Delphi

A Delphiről

A Delphi Automotive a világ egyik piacvezető, személy-, és haszongépjármű-ipari technológiai beszállítója. Az angliai Gillingham-i központú Delphi 46 országban működtet műszaki központokat, gyártóüzemeket és ügyfélszolgálati létesítményeket.

A Delphi Szombathelyen

A Delphi immár több, mint 25 éve működik sikeresen Szombathelyen. Két divíziónkban összesen közel 1900 dolgozót foglalkoztatunk. Az Elektronika és Biztonságtechnikai divízióban  fedélzeti elektronikák, kapcsolók, motorvezérlő elektronikák gyártása folyik. Az Elektromos és Elektronikai Architektúrák divízió portfóliója kiterjed egyebek között szerelvényekre, műanyag öntvényekre, biztosíték- és relé-táblákra, valamint központi elektronikák házba szerelésére

Karrierlehetőségek

Autóipari vállalatunk teljes működési területén kínálunk állást szakképzett munkatársaknak. Keresünk magasan képzett, speciális szaktudással és tapasztalattal rendelkező villamos-, gépész-, és minőségbiztosítási mérnököket.

Az alapfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők a termelési és raktározási munkakörökben tölthetnek be állásokat, míg a szakközépiskolai végzettséggel rendelkező a karbantartási és szerszámjavítás területén betöltendő állásokra jelentkezhetnek.

A tanulók számára is kínálunk lehetőségeket a termelésben, a szerszámüzemben, irodai pozíciókban, vagy épp a mérnöki területen.

A Delphi versenyképes fizetést és különféle juttatásokat kínál a nálunk elhelyezkedő munkavállalóknak, amely kompenzáció egy gondoskodó vállalati programmal is kiegészül.

Aktuális állásajánlatainkért kérjük, forduljon HR munkatársainkhoz a lenti elérhetőségeken.

Delphi Hungary Kft.
9700 Szombathely Zanati út 29/A.; Puskás T. u. 10.
Tel: 94/517-800
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!