Támogatott tartalom

2021.11.02. 13:16

Közös utakon a jövőbe – Galambos Cégcsoport

A Galambos cégcsoport legelső tagja, a Galambos Trans Kft. jogelődje 1991-ben alakult, amit a jelenlegi ügyvezetők édesapja hozott létre. Azóta, az akkori kis családi vállalkozás egy egész cégcsoporttá nőtte ki magát, többféle területen nyújtva magas színvonalú szolgáltatást.

vaol.hu

A már említett Galambos Trans Kft. a fuvarozás területén nyújt szolgáltatásokat partnereinek. Főbb tevékenységei: sürgősségi áruk fuvarozása; gyűjtő és elosztó fuvarozás megszervezése, lebonyolítása; nagy értékű áruk fuvarozása; telephelyek közötti áruk szállítása.

A cég folyamatos és dinamikus fejlődése a gépjárműpark növekedő számában, a felszerelések modernizálásában mutatkozik meg, ezzel is igazodva a megrendelők igényeihez. A fuvarszervezési feladatokat több nyelven beszélő munkatársak koordinálják, a kisebb karbantartási feladatokat saját műszaki csoport látja el, nagyobb munkálatok elvégzésére szakszerviz áll rendelkezésre.

 

A Galambos Logistic Kft. 2007-ben nyitotta meg logisztikai központját Vépen, mely a Szombathelyt övező körgyűrűről könnyen megközelíthető. A cég raktári kapacitását tekintve folyamatos a fejlődés, mely köszönhető partnerei számának, illetve a megbízói igények növekedésének. Fő tevékenységi körén belül raktározást lát el, de egyéb értéknövelő szolgáltatásokat is nyújt pl.: címkézés, átcsomagolás, mixelés, multipack csomagolás, zsugorfóliázás, továbbá cross docking, göngyöleg logisztika, gépi ládatisztítás is szerepel széleskörű szolgáltatásai listáján.

Jelenleg Vépen 25 000 m2 fedett raktárterülettel, ill. további 2 000 m2-nyi raktársátorral, és 2 000 m2-nyi fedetlen raktárterülettel rendelkezik a vállalkozás. A vevői igények kielégítése érdekében további 18 000 m2 raktárfelületet bérlünk Szombathely területén.

A Galambos Grill Kft. első tagja a MAD-MEXICAN Grill&Bar, amely a vépi logisztikai központ mellett helyezkedik el 2007 óta. Ezt követően 2018-ban egy szombathelyi étteremmel is bővült a vállalkozás PALACE India&Steak néven, mely a magyaros ízvilág mellet India ízeivel ismereti meg vendégeit. PALACE IRON néven megtalálható egy szórakozóhely is, ami esti szórakozási lehetőséget nyújt az arra igényt tartók számára.

Az 5G Group Kft. nevű vállalkozásunk szintén logisztikai szolgáltatásokat nyújt, melyek pl. göngyöleg tisztítás, kézi anyagmozgatás, egységrakat képzés.

A Galambos Office Kft. az, amely a fenti cégek adminisztratív támogatását látja el. Ügyviteli szolgáltatásokat végez, mely magában foglalja a létesítményfenntartás, IT, HR, beszerzés és egyéb adminisztratív tevékenységeket.

A cégcsoport tagjainak tevékenységét, aktuális állásajánlatainkat jobban megismerhetik online elérhetőségeinken:

További kérdéseiket feltehetik elérhetőségeinken:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!