Állatvilág

2016.12.07. 21:02

Hat kutyus gazdit keres

Móric, Bella és Garbó is gazdára várnak.

STEVIE teljesen vak, de ettől nem hátrányos helyzetű. Megszokott környezetben biztonságosan mozog, lépcső sem akadály. Szeretne egy olyan gazdit, aki a szerető és szerethető társat látja benne. Ha magához venné Steviet, hívja a 20/297-4868 számot.

MÓRIC a telep Adonisza, a női szívek elrablója. Szerető szívénél csak a termete nagyobb. Szikár, középkorú hovawart-keverék, atletikus megjelenéssel. Kiállása elismerést vált ki mindenkiből . Ha társává fogadná, hívja a 20/297-4868 számot.

BELLA 2009-ben született szuka kutya. Van egy testvére, Szelly, szoros kötelék alakult ki köztük, ezért együtt szeretnének gazdihoz kerülni. Kalandvágyók, biztos kerítés szükséges a tartásukhoz. Ha szeretne bújós macilányokat, hívja a 20/297-4868 számot.

GARBÓ szeptemberben született, közepesre növő szuka kutyus. Németjuhász jegyekkel rendelkezik, kinti-benti kutyaként szeretne élni. Ha egy négylábú szeretetbombával szeretné tölteni a karácsonyi ünnepeket, hívja a 30/379-5428 számot.

LASSIE határozott jellemű, de mindenkit szeret. Szívesen lenne olyan kétlábú társa, akinek szökésbiztos kerítéssel rendelkező háza van. Szívesen őrzi a birtokát, nem kell azon aggódni a gazdinak, hogy baj történik. Érdeklődni a 20/297-4868 számon lehet.

GRÉTA németjuhász jegyekkel rendelkezik, nagyon barátságos kutyus. Szeretné az ünnepeket gazdival tölteni, egy meleg lakásban. Ha még a kanapéra is felmehet, az maga a kánaán. Ha úgy gondolja, tökéletes páros lennének, hívja a 30/379-5428 számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!