Állatvilág

2017.03.13. 10:20

Tavaszi cukiság videónkon - látott már kiscsibét kikelni?

Körkép - Ha szeretne valami aranyosat és fantasztikusat látni, amitől garantáltan jó kedvre derül, ne habozzon, kattintson a videónkra!

Elek Szilveszter

Itt a tavasz, ébredezik a természet, sorra látják meg az apróságok a napvilágot. Ugyan ez a kiscsibe nem bokrok közötti zugban bujkáló kotlós alatt "született meg", hanem házi keltetőben, de ez mit sem vesz el a videóban látható pillanatok varázsából. Hiszen ettől függetlenül épp úgy elkezdődött egy élet!

Bár még apró a tollas - vagyis inkább csak tollpelyhes - pajtásunk, ettől függetlenül nagy harcos. Ilyen gyorsan és határozottan ugyanis csak kevés csibe tud kibújni a biztonságos, de egyre szűkösebbé váló tojásából, amely cirka 21 napig egyenlő számukra a világgal.

Ha Ön is lát olyat Vas megyében, ami felháborítja, elszomorítja vagy éppen jókedvre deríti, esetleg jó példának szánja, küldje el videóját a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!