Belföld

2002.03.19. 17:47

Korrekt körlevél

Szombathely (ki) – Aktuális kérdésekrõl tartott sajtótájékoztatót Kósáné Kovács Magda szocialista politikus tegnap délután.

Mórocz Zsolt

Az Országgyûlés emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottságának elnöke korrektnek és nagyvonalúnak nevezte a katolikus püspöki kar vasárnap ismertetett körlevelét. Kósáné Kovács Magda úgy fogalmazott, hogy a püspöki kar nemzeti érdek védelmében emelte fel szavát, amikor a hívõ embereket a választáson való részvételre szólította fel.
Az MSZP-s politikus úgy véli: a szocialista párt programja tartalmazza mindazokat az értékeket, amelyeket a püspöki kar a körlevélben a hívõk figyelmébe ajánlott. Kósáné Kovács Magda példaként említette a fiatalok óvását a romboló, káros szenvedélyektõl, a magyar kultúra értékeinek védelmét, valamint a többgyermekes családok megélhetésének garantálását. A politikus a körlevélben foglaltakkal kapcsolatban megjegyezte: a polgárok szabad döntése, hogy kis pártokat is beszavaznak-e a parlamentbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!