Belföld

2002.03.25. 17:20

Vihart kavart a nyilatkozat

Szombathely - Szombati számunkban megjelent Fidesz-kritika az ellenzéknek címû írásunkban dr. Gyimesi József elfogadhatatlannak nevezte, hogy ellenzéki pártok politikai szándékkal tartanak rendezvényeket oktatási intézményekben.

Vas Népe

A cikkre az Ifjúsági Kabinetiroda és a szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola igazgatója is reagálni kívánt.
Gaál Angelika, az Ifjúsági Kabinetiroda nevében kifejtette: a kabinetiroda által szervezett ifjúsági fórumon nemcsak ellenzéki, hanem kormánypárti politikus is részt vett. Az eseményre Gyimesi József azért nem kapott meghívást, mert õt a szervezõk „sem szakmai, sem politikai tényezõnek nem tartják, amit nyilatkozatai és megnyilvánulásai is alátámasztanak”. 

Dr. Kovács Péterné, a Derkovits Gyula Általános Iskola igazgatója kifejtette: a Gyermekvilág 2000 címmel megrendezendõ rajzverseny védnöke dr. Hankó Faragó Miklós országgyûlési képviselõ – aki különdíjat is felajánlott -, vendégként részt vesz az eseményen dr. Faragó Gábor is. Az igazgató számára fontos, hogy oktatási intézményként ezentúl se használja fel eszközként a politika, és kérte, közöljük: szeretettel várnak minden érdeklõdõt, közöttük dr. Gyimesi József képviselõ urat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!