Belföld

2006.03.31. 16:39

A reformok mellett

Szombathely (ki) – Fodor Gábor szerint a jövõben bátrabb, karakteresebb liberális politizálásra van szükség. Az SZDSZ ügyvivõje szerdán délután járt a vasi megyeszékhelyen.

Mórocz Zsolt

A szabad demokraták ügyvivõje szerint a közelmúltban „igazi antidemokratikus gondolkodásra valló” nyilatkozatokat tettek fideszes politikusok. Az SZDSZ-es képviselõ úgy véli: a Fidesz egyértelmûen tart a szabad demokratáktól, ugyanis, ha a liberális párt bekerül a parlamentbe, úgy minden bizonnyal újra Gyurcsány Ferenc alakíthat kormányt.
Az ügyvivõ kérdésünkre kijelentette: az SZDSZ ragaszkodik az egészségügy és a közigazgatás reformjához, ezek olyan sarokpontok, amelyekben nem enged a párt. Németh Kálmán, a párt megyei elnöke elmondta: Vasban hat-nyolc százalékos eredménnyel kalkulál a szervezet. Dr. Hankó Faragó Miklósnak reális esélye van a mandátumszerzésre, a többi választókerületben az SZDSZ jelöltjeit az elsõ három hely valamelyikére várja a párt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!