Belföld

2006.03.30. 16:16

Képviselõ-jelöltek

Dr. Hankó Faragó Miklós Az SZDSZ–MSZP közös képviselõjelöltje, Dr. Puskás Tivadar A Fidesz–KDNP közös képviselõjelöltje, és Dr. Radnai Endre Az MDF országgyûlési képviselõjelöltje.

Mórocz Zsolt

Dr. Hankó Faragó Miklós
Az SZDSZ–MSZP közös képviselõjelöltje

A város képviselõjeként eredményes négy évet tudhatok magam mögött: a polgárok jövedelmük nagyobb részérõl dönthetnek, mint korábban, fiainknak nem kell bevonulniuk, s soha nem látott mértékû fejlesztések valósultak meg a városban uniós, valamint kormányzati támogatással.
Elkészült a sportcsarnok, folyik a kórház sürgõsségi osztályának s a fõiskola forrásközpontjának építése. A további adócsökkentések, a kisebb, hatékonyabb állam, a hálapénz nélküli, magasabb színvonalú egészségügyi ellátás megteremtéséhez kérem a választók felhatalmazását. Azért fogok dolgozni, hogy folytatódjon az útfejlesztési program, egyetemmé váljon a fôiskola, hogy Szombathely eséllyel pályázhasson további fejlesztési forrásokért.
Az SZDSZ és az MSZP ezúttal is közösen támogatja jelöltségemet. Az elmúlt négy év eredményei igazolják az összefogás sikerét, a folytonosság pedig biztosítja az elõttünk álló feladatok sikeres elvégzését.

Dr. Puskás Tivadar
A Fidesz–KDNP közös képviselõjelöltje

Tisztelt Szombathelyi Polgárok!
Pedagógus szülõk gyermeke vagyok. Munkám, otthonom, családom 25 éve Szombathelyhez köt. Az életemet tettem fel arra, hogy segítsek másokon! Három évtizedes mentõorvosi múlt áll mögöttem. A szombathelyi székhelyû regionális mentõszervezetet vezetem. Közös munkánk eredményeként városunkban új mentõállomás épült, s a megyében biztosított a 15 percen belüli kiérkezés lehetõsége. A Dunántúlon elsõként indítottunk mentõtiszt-képzést.
A vasi Vöröskereszt elnöke vagyok. Feleségem háziorvos, fiunk közgazdász, szigorló orvos, leányunk gyógytornász. Szombathely fejlõdéséhez szükséges a magas színvonalú oktatás továbbfejlesztése, az egyetem létrehozása. Négysávos utak, fejlett vasúthálózat, nemzetközi repülõtér kell! Történelmünk látványos bemutatása mellett színházzal, gyógyfürdõcentrum kialakításával lesz ismét a Nyugat Királynõje Szombathely.
Országgyûlési képviselõként e célok megvalósításán igyekszem dolgozni, segíteni!

Dr. Radnai Endre
Az MDF országgyûlési képviselõjelöltje

Hetvenéves nyugalmazott háziorvosként a Vas Megyei Közgyûlés volt alelnöke, a megyei közgyûlés egészségügyi bizottságának tagja, az MDF szombathelyi szervezetének elnökségi tagja vagyok.
Határozott célom tenni az új munkahelyek létrehozása érdekében, emellett egy „munkabarát” egykulcsos adórendszer létrehozását szorgalmazom, ide értve a családtámogatási rendszerek kibõvítésének lehetõségét is. Vissza kell állítanunk az útalapot, melynek forrása a benzin árába van beépítve, és alkalmas úthálózatunk karbantartására, tervszerû fejlesztésére.
Eddig sok üres ígéretet kaptunk már a magyar egészségügy fejlesztésére, de a helyzet mégsem változott. Kötelességünk felhívni a figyelmet arra, hogy egészségünk nem lehet pártpolitikai kérdés. Hiszem, hogy hittel, akarattal, közösen tudunk tenni Szombathelyért!
Szavazzon az egyetlen jobboldali jelöltre, ha kiegyensúlyozott kormányzást akar!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!