Belföld

2006.03.24. 15:42

Kérdés helyett hazaárulózás

Megyei körkép (VN) – Dr. Ujhelyi István, az MSZP országos alelnöke dr. Márkus Imre képviselõjelölt társaságában szerdán Körmenden a sétálóutcában választókkal, Kámban fiatalokkal találkozott.

Mórocz Zsolt

Celldömölkön, a Fõ téren Szabó Lajos országgyûlési képviselõ Fehér László polgármesterrel együtt fogadóórát tartott, majd Sárváron a Közéleti Kávéházban válaszolt az érdeklõdõ kérdésekre. Minél botrányosabb valami, annál jobb, így jellemezte a Közéleti Kávéházban Szabó Lajos vendégeként Ujhelyi István a legnagyobb ellenzéki párt politizálását. A választásokon majd kiderül, hogy a nép ezt elfogadja-e avagy sem. Ha ilyen módszerekkel nyerni lehet, akkor a jövõben zsiványsági versennyé alakul át a választási kampány. Ha nem, akkor a közélet így bünteti azokat, akik ilyen módszerekkel igyekeznek megszerezni a hatalmat.
Az MSZP alelnöke szerint a Fidesz nem nemzetegyesítõ, hanem éppen nemzetromboló program megvalósításán munkálkodik. Ezzel szeretné távoltartani a választásoktól azokat, akik nem rájuk voksolnának. Ujhelyi István szólt a körmendi sétálóutcában történtekrõl, ahol a szimpatizánsokkal a párt programjáról szerettek volna beszélgetni, ám erre nem volt lehetõségük, miután egy ordítozó csoport megzavarta az eseményt. Kérte õket, hogy konkrét kérdéseket tegyenek fel, erre a válasz a hazaárulózás volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!