Belföld

2007.11.10. 03:29

Megvan a Polo gazdája

Szombathely, Csepreg - Horváth István, aki hét éve előfizetője a Vas Népének, nyerte meg tegnap számítógépes sorsoláson lapunk nyereményautóját, a vadonatúj Volkswagen Polo személygépkocsit.

Takács Gábor

Percekkel érkezésünk előtt mentek el azok a szakemberek, akik a garázskaput szerelték. Ezután a házaspár telefonon a délelőtti munkát beszélte meg. Majd, amikor Alíz értesült a hírről, egyből témát váltott, s csak ennyit mondott elcsukló hangon a telefonba: - Mi nyertük meg a Vas Népe játékában a Volkswagen Polót, később majd hívlak!

Az öröm első pillanatai után Alíz beinvitál minket a lakásba. - Ez az évünk nagyon szerencsésre sikerült! Öt hete születtek meg az ikrek, Luca és Jázmin, most meg egy autót nyertünk. Lesz gépkocsink - mondja a kisbabákat átölelve -, nem kell apára várni, hogy hazaérjen a munkából, így bármikor el tudom intézni a dolgaimat - meséli a boldog anyuka. Azt már Joli nagymama teszi hozzá, hogy reggel bele is nézett a Vas Népébe, és felsóhajtott, jaj de jó lenne, ha hozzánk kerülne a Volkswagen Polo.

Egyébként a családnak korábban már volt egy ugyanilyen típusú autója, amellyel nagyon meg voltak elégedve. Alíz férje, István jelenleg egy hétéves Seat Leonnal jár dolgozni nap mint nap Szombathelyre.

- Még sohasem volt új gépkocsink, pedig többször is gondolkodtunk rajta, hogy veszünk, de az anyagiak ezt nem tették lehetővé, ugyanis kölcsön van a házon - tudjuk meg a kismamától. István egyébként 2000 szeptembere óta előfizetője a Vas Népének, amióta a jelenlegi házukba költöztek. - Nagyon tetszik az újság, hűséges olvasók vagyunk. A lapot mindig hátulról kezdem el átfutni, mert egyik kedvencem a Garfield, mellette pedig a sport érdekel - teszi hozzá Alíz.

Lassan elköszönünk, és megkeressük munkahelyén Istvánt is. Amikor belépünk az üzletházba, ahol dolgozik, kollégái már tudják, hogy kit keresünk. Mielőtt szólnának a szerencsés nyertesnek - éppen vendég van nála, masszőrként dolgozik - elmondják, István, amikor telefonon beszélt a feleségével, nem akarta elhinni, hogy ők nyertek. Ezért az egyik kollégájuk felhívta a Vas Népe ügyfélszolgálatán dolgozó rokonát, aki megerősítette a hírt.

Közben megérkezik a Volkswagen Polo nyertese is.

- Eddig soha életemben nem volt szerencsém, így rendkívül boldog vagyok! A feleségemnek is könnyebb lesz, hogy Csepregen, ha bármilyen elintéznivalója van, el tud menni kocsival akár a kicsikkel együtt is. Tervezgettük már, hogy veszünk neki egy kisautót, erre jött a nyeremény... Reggel egyébként rápillantottam a Vas Népére, akkor láttam, hogy sorsolják az autót. Gondoltam, de jó lenne megnyerni. Szerencsé-re most az a kellemes helyzet állt elő, hogy az egyik autót a garázs előtt kell majd hagynom, s azt is tudom már, hogy melyiket...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!