Belföld

2008.10.13. 08:29

Díjazták a legjobban teljesítő magyar vállalatokat

<b>Budapest</b> - Immár negyedik alkalommal díjazták hat kategóriában a legnagyobb és legeredményesebb magyarországi vállalkozásokat.

nincs nev

A Figyelő című üzleti és gazdasági hetilap immár több mint egy évtizede jelenteti meg időszakos kiadványát, a legnagyobb és legeredményesebb magyarországi vállalkozásokat bemutató Figyelő Top200-at. 

A listát nemzetközi sztenderdek alapján, tapasztalt szakértők állítják össze, amely objektíven méri az előző év gazdasági teljesítményeit, és közli a 200 legnagyobb vállalat rangsorát. 

A szombaton megrendezett gálán hat kategóriában ismerték el a magyar vállalatok teljesítményét. 

"Az év legeredményesebb vállalata" díjat a Pannon GSM Távközlési Zrt. vehette át, "Az év leghatékonyabb vállalata" kategóriában a Wienerberger Téglaipari Zrt. ért el első helyezést, "Az év leginnovatívabb vállalata" kategóriában pedig az Electrolux Zrt. kapta az első helyet. 

"Az év legjobb magyar Top200 vállalatának" járó díjat idén a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. vehette át, és az Uniqa Biztosító Zrt.-t lett 2008-ban "Az év pénzintézete". A Top200 "Társadalmi elkötelezettségi díját" a zsűri a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-nek ítélte. 

A zsűri idén különdíjjal jutalmazta azt a hazai nagyvállalatot, amely az elmúlt időszak legkiemelkedőbb eredményét érte el a regionális terjeszkedés, a határokon átnyúló üzleti kapcsolatok kiépítése terén. A zsűri a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.-nek adta a különdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!