Belföld

2010.04.13. 07:51

Rendőrökre támadt egy férfi

Rendőrökre támadt intézkedés közben egy férfi Tiszadobon, a 77 éves helyi lakost a pszichiátriára szállították ön- és közveszélyes állapota miatt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rendőröket hétfőn délután riasztották Tiszadobra, mert egy férfi bántalmazta 74 éves szomszédasszonyát - mondta Fülöp Gergely  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A százados tájékoztatása szerint a rendőrök éppen a bejelentővel beszéltek, amikor a támadó rájuk rontott és megpróbálta megütni őket. Az ittas és az előzetes orvosi vélemény szerint ön-, illetve közveszélyes embert megbilincselték, s mentővel a pszichiátriára szállították.

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak kísérletének gyanújával kezdeményez eljárást a férfi ellen az ügyészségen. A bántalmazott szomszédasszony az ellene elkövetett könnyű testi sértés és magánlaksértés miatt nem kérte az eljárás megindítását a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!