Belföld

2010.11.24. 10:04

Újabb elismerés a sárvári Spiritnek: ezúttal az igazgatót díjazták

Hét, a szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember köztük a sárvári Spirit Hotel igazgatója kapta az idén a Pro Turismo díjat.

Erős D. Zoltán

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2010-ben azon szakembereknek, vállalkozóknak ítélte oda a Pro Turismo Díjat, akik elkötelezettek a minőségi turizmus iránt, és nívós szolgáltatásaikkal példát mutatnak a szakmának. A magas presztízsértékkel rendelkező Pro Turismo Díj a színvonal, az innovatív ötletek és a kreativitás elismerése.

A Pro Turismo díjakat Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Horváth Endre gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, valamint  Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmusbizottságának elnöke adta át a Parlamentben.

A turizmus Oscarjának tartott szakmai elismerést az idén heten kapták  meg: dr. Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója,  dr. Bátorfi Béla, a Bátorfi Fogászat tulajdonosa és vezetője, az Orvosi Turizmus Iroda Zrt. igazgatótanácsának tagja,  Csapody Balázs,  a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa,  Gulyás Gábor,  a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ igazgatója,   Horváth Tihamér,  a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő tulajdonosa, ügyvezető igazgatója,  Szervánszky László  mestercukrász, a soltvadkerti Szent Korona Cukrászda tulajdonosa,  valamint   Alfred Hackl,  a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa vezérigazgatója.

Alfred Hackl 2008. októbere óta irányítja az ötcsillagos sárvári  hotelt.  A 48 éves osztrák szakember Bad Gleichenbergben diplomázott, s szakmai  pályafutása 1977-ben egy  kis tiroli szállodában kezdődött. Több hotelben dolgozva, végigjárva a ranglétrát jutott el az igazgatói posztig.  Évekig  igazgatta Bad Blumauban a Rogner  Hotelt.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!